Свещеник твърди, че е получил инфаркт и е отишъл в ада

...
Свещеник твърди, че е получил инфаркт и е отишъл в ада
Коментари Харесай

Да се върнеш, за да разкажеш: Свещеник получил инфаркт и отишъл в ада

Свещеник твърди, че е получил инфаркт и е отишъл в пъкъла през 2016 година Детайлите от историята му са демонични, само че не подценявайте това прекарване, близо до гибелта.Той споделя, че видял мъже, които вървят като кучета, и чул демони, които пеели песни на Риана. Макар че доста от най-разгласените прекарвания, близки до гибелта, са по-позитивни от това пътешестване до пъкъла, се срещат и отрицателни.

През 2016 година духовник от Мичиган на име Джералд Джонсън получава сърдечен удар. Той споделя, че е имал прекарване, близо до гибелта, което го е изпратило на място, което в никакъв случай не е предполагал, че ще посети: пъкъла.

Неотдавна Джонсън се включи в TikTok, с цел да показа детайлности за травматичното си прекарване - надалеч от типа на прозрението в ярка светлина, което може да очаквате да чуете от някой, който краткотрайно се е отправил към отвъдното.

" Не бих го поискал и на най-големия си зложелател ", споделя Джонсън в известното видео. " Не ме интересува какво е направил с мен. Никой не заслужава това. "

Джонсън споделя, че незабавно след сърдечния му удар през февруари 2016 година духът му е напуснал физическото му тяло и е слязъл в пъкъла , влизайки през " самия център на Земята ". Макар да споделя, че " нещата, които видях там, са неописуеми ", той направил всичко по силите си.

Джонсън твърди, че е видял човек, който върви на четири крайници като куче и е изгорял от главата до петите:

" Очите му бяха изпъкнали и по-лошо от това: Беше с вериги на врата. Беше като адско куче. Имаше дявол, който държеше веригите ".
Джонсън също по този начин чува музика в пъкъла, в това число " Umbrella " на Риана и " Don't Worry, Be Happy " на Боби Макферин - обичайно жизнерадостни мелодии. Само че този път демоните пеели песните, с цел да " изтезават " хората.

Джонсън споделя, че адското му " пътешестване " го е предиздвикало да осъзнае, че би трябвало да елементарни на хората, които са го наранили, вместо да се надява на тяхното наказване.

Може би историята на Джонсън ви се коства пресилена. Но учените споделят, че въпреки доста от най-известните близки до гибелта преживявани имат позитивен темперамент, сигурно се срещат и отрицателни такива. Експертите просто не са изцяло сигурни по какъв начин - или за какво.

Изследователите - изключително тези от Международната асоциация за проучване на близката гибел - считат, че НДЕ най-вероятно се случват заради смяна в притока на кръв към мозъка по време на неочаквани животозастрашаващи събития, като сърдечен удар, тъпа контузия или даже потрес.

Тъй като мозъкът ви стартира да губи кръв и О2, електрическата интензивност в него стартира да се изключва. " Подобно на град, който губи електричество един по един, локалните области на мозъка се изключват една след друга ", споделя един от специалистите пред Scientific American.

По време на подобен вид прекарване мозъкът ви продължава да работи, само че без естествените си параметри. Независимо дали става дума просто за дефицит на О2, някакъв тип упойка или за неврохимичен отговор на контузия, както се допуска, НДЕ оставя на претърпелите го действителен, от време на време травматичен спомен. Може да не знаем по какъв начин се е случил този спомен - и за разлика от Джонсън и неговото пътешестване в пъкъла, жертвите може да не желаят да го описват в никакъв случай повече - само че той може да промени живота им.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР